... přijďte k nám posedět .) ...

Bělení zubů Tanbright

06.05.2009 13:03

 

Získejte nádherný úsměv během opalování

Bronzové opálení a zářivě bílé zuby to je bezpochyby působivá kombinace. Obojího můžete ve Vašem studiu dosáhnout najednou. Během opalování v soláriu používejte Tanbright whitening tray (bělící náustek).

Tanbright whitening tray byl navržen speciálně pro použití v soláriích. Využívá teplo solária a zajistí perfektní rovnoměrné rozložení UV-paprsků na horních a dolních zubech. Jak teplo tak i UV-záření aktivují bělící proces a již po několika návštěvách solária budou Vaše zuby viditelně bělejší.

Tanbright obsahuje peroxid vodíku. Tato účinná látka může projít povrchem zubní skloviny, aniž by ho poškodila. Toto bylo prokázáno současnými výzkumy na Univerzitě Leuven. Na této bázi odstraňuje peroxid vodíku skvrny, které vznikly kouřením, pitím kávy a červeného vína nebo jednoduše věkem. Tanbright je výsledek důkladných vědeckých výzkumů na molekulární úrovni, které stanovily složky potřebné k účinnému bělení zubů.

1. Formování

Formování a procentní podíl peroxidu vodíku jsou rozhodujícím faktorem efektivity výrobku. Tanbright odpovídá zákonem předepsaným normám a mimo jiné pomocí precizního a jedinečného formování zabráňuje možnému podráždění dásní.

2. UV-záření a teplo

Tyto představují důležité katalyzátory (urychlovače), což je potvrzeno Americkou asociací dentistů. Tanbright zahřívá a aktivuje peroxid vodíku tak, že se doba působení zkracuje o 50%!

3. Pěnové pásky

Jedinečné, patentované pěnové pásky Tanbright tvoří významnou součást péče. Konstrukce náustku Tanbright zajišťuje spolu s pěnovými pásky perfektní přilnutí k zubům. Takzvané opalovací okénko váže UV-paprsky solária na zuby, čímž se do nich dostává právě ono UV-záření a teplo, což zaručí účinek ošetření. Již při prvním ošetření, které trvá 20 minut, jsou viditelné výsledky. Podle věku a zabarvení zubů je pro optimální výsledek potřeba ošetření několikrát opakovat.

4. Solárium

Doporučujeme solária s označením Super Power, tedy s trubicemi 100W, ve kterých je pobyt 20 minut možný. V případě solárií Turbo Power, tedy 140 až 180 W použijte naústek již před přípravou do solária (svlékání, ošetření pokožky solárními krémy značky Emerald bay nebo California Tan). Takto docílíte doby do 20 minut.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode